Alla inlägg den 31 augusti 2009

Av AMANdA - 31 augusti 2009 22:39

Det är kväll och jag ligger i min säng med lite för många kuddar i min alldeles egna sovalkov och njuter av att vara totalt fysiskt slutkörd och totalt psykiskt nöjd och fridfull.

Jag, Lena och Andreas testade skolans gym idag! Vi stängde in oss och hade hela rummet för oss själva, det var jätteskönt att vara själva utan massa spännisar runt omkring som står och glor eller fnyser åt en. Jag insåg att jag, trots lite väl mycket sommarlovsslapphet på träningsfronten, fortfarande är ganska stark!

Idag klarade jag 35 kilo i bänkpress, visserligen bara fem repetitioner, men ändå! Det var sjukt kul och jag är taggad på att klara fler, innan jul ska jag ta 50 kg!

Som grädde på moset kaxade jag och Lena till oss och lyckades med nöd och näppe överleva ett svettigt spinning-pass på Friskis. Men vi klarade det! En high five och en banan på det!

Imorgon har jag studiedag, vilket innebär en hemuppgift (som jag redan gjort) och en frivillig uppgift som innebär att gå och fika och virka med några från klassen! Aah, härliga skolgång!

Ovido - Quiz & Flashcards