Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av AMANdA - 26 augusti 2009 20:50

Jag har insett två saker idag.

1. Jag saknar dig Lovisa!

Lovisa slår en signal på kvällskvisten när hon är på väg hem från jobbet och jag inser att jag saknar att utvärdera dagen med henne, jag saknar att få klaga, stirra in i väggen eller fråga om råd om kvällarna. Det var skönt att prata!

2. Jag har blivit en riktig student.

Jag har också insett att jag blivit en riktig student. Det innebär att vara fattig, och det inser man när man har en typ femhunka att leva på från och med nu tills 25:e september. Så vad kan man göra? Jag går runt i skolan och utbrister ett "SLUUUT PÅ KONTOT!" med jämna mellanrum, och alla mina extrajobbs-innehavande klasskamrater ger mig ett snett leende och skakar på huvudet åt den nyinflyttade arbetslösa miserabla stockholmsbruden.

Det innebär också att när Lovisa ringer låter det såhär:

Lovisa: hej, jag vill bara prata! vad gör du?

Amanda: eh... jag är hemma.. och... (det är ingen idé att ljuga för Lovisa, hon känner mig för bra och skulle bara se igenom mina genomskinliga lögner) ... äter nudlar.

Håhåjaja. Jag är verkligen student.

Av AMANdA - 26 augusti 2009 15:44

Idag fick jag mejl från friskis, "Funkis-nytt", som är ett veckobrev med info till alla funktionärer. Det stod om mig, jag blev så glad! Så jag är tvungen att klistra in det här, som en kommentar till förgående inlägg.

Från Funk-nytt:

"Som en skänk från ovan så har vi fått en jympaledare från Upplands-Broföreningen. Amanda Dahllöf heter hon och hon kommer nu att leda de baspass på tisdagar som inte Barbro kan ta. Visst är det helt fantastiskt. Vi hälsar henne varmt välkommen och hon är självklart inbjuden på kickoffen."

Ovido - Quiz & Flashcards