Alla inlägg den 4 februari 2009

Av AMANdA - 4 februari 2009 22:08

Det växer så det knakar i Friskis & Svettis Upplands-Bro! Människor vallfärdar till gympasalarna, svettas och stånkar i massor, de små salarna blir knökfulla nästintill bristningsgränsen. Det är SÅ KUL!

Jag har inte jympat i Bro på nästan 3 veckor, men ikväll var jag tillbaka. Jag har hört rykten om ökningen, men att se det med egna ögon blev en chock!

Massa nya ansikten som jag aldrig har sett förr, och framförallt en ny kropp som jag aldrig sett förr... Plötsligt så var han bara där, ca tre meter ifrån mig, en lång, muskulös, mörkhårig man i svart whife beater-linne, ca 22 år och helt sjukt snygg. Vem är denna mystiska man?! Jag har aldrig någonsin sett honom förut!!

Fan alltså egentligen, ska det börja hänga massa snygga mystiska 22-åringar på jympapassen i Bro nu? Bro som är så litet och alla är så sunkiga, när jag tränar där så vill jag slippa vara flashig utan bara glida ned till sporthallen i en ruffig tischa, slänga lite med armarna och sen gå hem och äta glass i tv-soffan. Nu förbannade jag att jag tagit en superoversizad hålig sunk-tshirt med färgfläckar på istället för ett tajt hippt träningslinne, och för att gottgöra den fula outfiten gjorde jag alla armhävningar på tårna istället för på knäna, och alla sit-ups i en svårare och jobbigare variant än vad ledaren gjorde. Fyfan, nu känner jag träningsverken komma krypande... och allt är den mystiska mannens fel!

Ovido - Quiz & Flashcards