Alla inlägg den 8 september 2009

Av AMANdA - 8 september 2009 18:27

"Vad har förgyllt din dag idag Amanda?"

"Att få åka Lenas folkabuss!"


Lena, min supercoola klasskompis som gör smycken av bestick (kolla hennes blogg http://mowena.blogg.se/crafts/) har en alldeles egen folkabuss! Sjukt häftig, som hämtad från hippie 70-talet, fullt utrustad med sovloft, soffa och kylskåp. Vi gled runt i den idag, Emma paxade shotgun och hängde ut genom fönstet och hoppades att någon hon kände skulle se henne nu när hon var så cool. Jag och Andreas chillade bak i soffan och Lena rattade bussen bäst hon kunde i takt till reaggetonerna. Det är livet det!


Mina dagar i Eskilstuna är förgyllda. Sitta i bastun och svettas och garva åt allt efter ett rejält pass i skolan gym, klura på och diskutera design- och miljöproblem i tid och otid, fika minst 3 gånger om dagen, låta cykelns däck gå varma över kullerstensgator och susa fram i cykelfiler, glida in på friskis och träna när jag vill, secondhand-fynda tillsammans med 12 andra loppis-fanatiker 

och det är en sån lyx att få sova mig otrött varje dag. Det är livet det!

Av AMANdA - 8 september 2009 18:16

Två av mina lärare har insjuknat i svininfluensan!

shit jag trodde att svininfluensan var en bluff.

men nu kanske man ska passa sig.. Tecknena sprider ut sig, på Friskis & Svettis finns en krisplan och på högskolan sitter lappar om hur man ska tvätta händerna och nysa i armvecken uppe på varenda toalett.

Idag köpte jag en påse äpplen för 5 spänn på pingstkyrkans secondhand-butik idag, emma sa att hon ville köpa en hon också, men att hon inte vågade "för tänk om det är någon med svininfluensa som har plockat dem".

I skolan hade ledningen beslutat att köpa in handsprit till lärarna, men inte till eleverna. Fan vilka puckon, det är ju i åldern 15-30 som det är störst risk att drabbas, och vad jag vet är det ingen av lärarna som passar in i den ålderskategorin... Men när Börje, grym lärare i Hållbar Utveckling, fick höra detta protesterade han och fick dem att ångra sig. GO BÖRJE! Rädda oss från svininfluensan.


Ovido - Quiz & Flashcards