Alla inlägg den 4 september 2008

Av AMANdA - 4 september 2008 22:13

idag messade emma och frågade om jag vill haka på till ace på lördag,

och gaalet vad danssugen jag blev helt plötsligt!


trots att jag borde vara trött (tidigare ikväll cyklade jag ända till kungsängen för att träna, och sen hem igen)

och trots att jag verkligen borde sova (imorgon är det studiebesök hos en scenograf, jag ska få kika bakom kulisserna under en inspelning av antikrundan, det ni!)

kan jag knappt bärga mig,

det spritter och sprakar i benen,

jag vill ha helg NU!

Av AMANdA - 4 september 2008 00:42

ÅH, vad fint:

http://looviisaa.blogspot.com/2008/08/sista-augusti.html


Sommarminnen med Lovisa och Emilie vindlar förbi på näthinnan.
Som när vi gick och badade vid Sundbybergs klippor i början av sommaren, Lovisa visste precis bästa stället, Emilie hade ny bikini och jag var så stolt över att jag var brunast.

När jag och Lovisa tiggde till oss rabatt på uppiggande superdroppar av Emilie på Hälsokosten och hade picknick i parken vid Mosebacke.
När det regnade ute och vi gick på bio och såg en rom-kom, "den med McDreamy", och visste precis hur den skulle sluta, vi nickade menande när han stormade in på hästryggen i kyrkan och avbröt bröllopet för att bekänna sin kärlek till bruden.
När vi bakade eko-pizza och drack (blaskig) eko-öl och åt (smaklösa) eko-popcorn framför fotbolls-EM, då jag och Lovisa gått på Zoo hela dagen och Emilie visade sig vara en riktig fotbollshuligan.

När vi träffades förra söndagen för ett frukostmöte, Emilie var trött efter allt strul i Paris, Lovisa var inne på sin sista vecka som dagdrivare och jag kände mig allmänt håglös, och vi såg en man ramla från trappan i Björns trädgård och åka iväg med ambulans.


NU är det höst och när ni båda infunnit er på teatern i tisdags blev jag varm i hjärtat. Att se er dansa loss under uppvärmningen får mig att känna mig hel och glad!

Ovido - Quiz & Flashcards