Alla inlägg den 9 mars 2008

Av AMANdA - 9 mars 2008 09:26

Mamma övergav sin förra räddare-mot-morgon-andedräkt-bästis Listerine i det ögonblick då hon kom hem med en sprillans ny SB12-flaska värd 139 kr från Apoteket (fett dyrt - jag skulle aldrig köpa det)

"Jahaja, jag ser att det är nån i alla fall går på den där dåliga reklamen" kommenterade jag hennes köp, "kul att jag lyckats hjärntvätta dig med mitt gurglande i tv!"

Det gurglandet, som skulle föreställa att jag sköljde munnen med SB12, utgjordes i verkligheten av vanligt vatten

Men nu, mer än 3 månader efter inspelningen, har jag för första gången i mitt liv faktiskt testat den produkt jag gladeligen gjort reklam för

Jag gurglade äkta SB12 för ca 6 minuter sedan

Resultatet, som enligt flaskans information, ska innebära 12 timmar av fräsch andedräkt, kan jag givetvis inte utvärdera ännu. Det har ju bara gått 6 minuter än så länge!

Första känslan av SB12 i munnen är att det smakar mindre än vad man tror, det är inte så starkt som Listerine är, inte alls. Smaken är lite obestämd, nån sorts blandning mellan mint, menthol och naturell-kemikalie-smak. Jag skulle vilja att den smakade mer mint..

Konsistensen är vattnig, såklart, det skulle vara ganska gross om den hade tjock konsistens, som filmjölk typ.. uueh, nä det skulle inte vara en hit!

Efter att ha sköljt med SB12 får man en sorts sträv känsla i munnen, när man rör tungan längs med munnens "väggar" fastnar man nästan, det är en konstig känsla som påminner mig om när jag åt en sharon-frukt i Egypten, det blev typ trådigt i hela munnen, och strävt. Jättekonstigt.

Det slutgiltiga betyget av SB12 hittills är att njaa,

jag kommer nog inte använda det varje morgon, det är inte värt det på grund av den konstiga strävheten,

men hittills (nu har det gått ca 9,5 minuter) känner jag mig ganska fräsch så SB12 i framtiden kommer för mig att funka som en räddare i nöden!

Ovido - Quiz & Flashcards